ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ - Header Section

Μεταφράσεις Ιστοσελίδων & Localization

  • 100+ πιστοποιημένοι & έμπειροι μεταφραστές
  • Αξιόπιστες & ακριβείς μεταφράσεις σε 45 γλώσσες
  • Κορυφαία αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές
Εικονίδιο Εσωτερικής Σελίδας (Κάτω από τίτλο)

Αυξήστε τις online πωλήσεις σας

Η δημιουργία μιας αξιόπιστης, πολύγλωσσης ιστοσελίδας είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να πετύχετε στρατηγικά στην παγκόσμια αγορά. Στην ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετάφρασης ιστοσελίδων & localization, ώστε να προσαρμόσετε την online παρουσία σας σε ένα παγκόσμιο κοινό και να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας. Μεταφράζουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό ιστοσελίδες, λογισμικά, εφαρμογές, e-commerce sites και φροντίζουμε ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προσαρμόζεται απόλυτα με την κουλτούρα και τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες των χρηστών σας.

Μιλήστε τη γλώσσα του κοινού που στοχεύετε

 

Drag and drop files here or Browse

Στις παγκόσμια αγορά του σήμερα, κάθε είδους επιχείρηση πρέπει να ασχοληθεί με το λεγόμενο localization (τοπικοποίηση στα ελληνικά), αν θέλει να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα της χώρας που αποτελεί την έδρα της. Ειδικότερα για μία μικρή αγορά σαν την ελληνική, η στόχευση προς πολυπληθέστερες και πλουσιότερες χώρες αποτελεί πλέον μονόδρομο, όπως μονόδρομο αποτελεί και το localization της εκάστοτε σελίδας της επιχείρηση σας.

Είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αναφέρεται αποκλειστικά στην μετάφραση του κειμένου της ιστοσελίδας σας. Αν και οι μεταφράσεις ιστοσελίδων αποτελούν ένα από τα κύρια βήματα της διαδικασίας, το localization περιλαμβάνει επίσης την προσαρμογή σε μία άλλη κουλτούρα και, ουσιαστικά, απαιτεί την αλλαγή μιας σειράς κύριων στοιχείων, όπως για παράδειγμα η νομισματική μονάδα, οι μονάδες μέτρησης, η θερμοκρασία και γενικότερα, κάθε είδους ορολογία.

Επιπλέον, το localization μπορεί να αναφέρεται και στην αλλαγή κάποιων άλλων στοιχείων της ιστοσελίδας σας, όπως αυτά που αφορούν την γενικότερη εμφάνιση, της οποίας οι απαιτήσεις ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή. Για παράδειγμα, κάποια στοιχεία σχεδιασμού όπως τα testimonials εκτιμώνται πολύ περισσότερα σε περιοχές των ΗΠΑ από ότι στην Ευρώπη.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του localization και την διαφορά του από τις απλές μεταφράσεις ιστοσελίδων. Το πιο προφανές είναι πως η σελίδα σας γίνεται πιο εύκολα προσβάσιμη, μιας και θα είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον που δεν μιλάει την κύρια γλώσσα της ιστοσελίδας σας να διαβάσει και να απορροφήσει το περιεχόμενό της. Η μετατροπή αυτή σας δίνει την δυνατότητα να στοχεύσετε σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Το localization δίνει πρόσβαση στην σελίδα σας σε ανθρώπους που, σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα είχαν την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν. Τέλος, βοηθάει στην βελτίωση του SEO και στην δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών που θα επικεντρώνονται σε συγκεκριμένο αλλά και πιο ευρύ κοινό.

Εν κατακλείδι, το σωστό localization ευνοεί τους πάντες, καθώς μετατρέπει το διαδίκτυο σε έναν χώρο πιο φιλικό και εύκολα προσβάσιμο αλλά παράλληλα βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό και την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Αναρωτιέστε για τις διαδικασίες που ακολουθούμε στην ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ, όσο αναφορά το localization; Σκοπός μας είναι πάντοτε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και για αυτό μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις που απαιτούνται για την συγκεκριμένη διαδικασία. Συγκεκριμένα, το πρώτο στοιχείο που πρέπει να αποσαφηνίσετε είναι οι προτιμήσεις σας όσο αναφορά την γλώσσα. Για παράδειγμα, σε ποιες ξένες αγορές έχετε σκοπό να στοχεύσετε΄; Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς τις γλώσσες και τις διαλέκτους που θέλετε να μεταφράσετε την σελίδα σας, ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή που στοχεύετε.

Το format της ιστοσελίδας σας είναι επίσης μια σημαντική παράμετρος, μιας και ανάλογα με την εκάστοτε μορφή, το localization μπορεί να γίνει πιο γρήγορο ή πιο χρονοβόρο. Για παράδειγμα, οι διαδικασίες για HTML, βάσεις δεδομένων ή περιεχόμενου κειμένου διαφέρουν.

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζεται και τον προϋπολογισμό που διαθέτετε, μιας και οι παράμετροι της μετάφρασης μπορούν να διαφέρουν αισθητά. Εμείς δεσμευόμαστε τόσο να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για τον προϋπολογισμό σας όσο και να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή.

FaLang translation system by Faboba