ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ - Header Section

Μεταφραστική υπηρεσία Υπουργείου Εξωτερικών

Το γραφείο μας παρέχει επίσημες μεταφράσεις ,ισότιμες με αυτές της μεταφραστικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Ήμασταν οι πρώτοι που εφαρμόσαμε τον σχετικό νόμο, ο οποίος επιτρέπει σε δικηγόρους που είναι εγγεγραμμένοι στον Δικηγορικό Σύλλογο να επικυρώνουν μεταφράσεις (άρθρο 36,Ν.4194/2013/ΦΕΚ 208/27.09.2013/τ. Α’ Κώδικας Δικηγόρων). Διανύουμε 20 χρόνια συνεργασίας με δικηγόρους που αναλαμβάνουν την επικύρωση των εγγράφων σας.

Εφαρμόζουμε όλες τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και προσφέρουμε επίσημες, γρήγορες, ποιοτικές μεταφράσεις σε 40 γλώσσες, αναλαμβάνοντας όλα τα είδη κειμένων σε πολλούς γλωσσικούς συνδυασμούς. Η εταιρία μας ξεχωρίζει για την υπεροχή της σε σχέση με τη μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, στην ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούμε για την εξυπηρέτησή σας είναι πλήρως απλοποιημένες και σας παρέχουμε εύκολες λύσεις ώστε να μη χρειάζεται να έρχεστε αντιμέτωποι με τη γραφειοκρατία.
Σε εμάς, εάν αδυνατείτε να προσέλθετε στο γραφείο μας, στέλνετε πολύ εύκολα το κείμενο σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής σε ιδιωτικές εταιρείες μεταφορών, άμεσα εύκολα και αποτελεσματικά. Λαμβάνετε γρήγορα την προσφορά για τη μετάφρασή σας καθώς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αναλαμβάνει να επικοινωνήσει μαζί σας προσωπικά και να αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να σας εξυπηρετήσει. Φυσικά , το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας σας παρέχει υποστήριξη καθ όλη τη διάρκεια διεκπεραίωσης του έργου. Επιπλέον, η εταιρεία ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ αναλαμβάνει τη μετάφραση κειμένων σε 40 γλώσσες, πολλές περισσότερες από αυτές που δύναται να αναλάβει η μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Αναλαμβάνουμε τη μετάφραση κειμένων σε γλώσσες όπως Ουρντού , Παστού, Νταρί, Φαρσί ,παλαιά Τουρκική, Αρμένικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα κτλ Ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, συναντάται μεγάλη δυσχέρεια σε αρκετές γλώσσες καθώς και μεγάλη καθυστέρηση στους χρόνους παράδοσης. Πέρα από την απουσία γλωσσών, αδυνατεί να αναλάβει γλωσσικούς συνδυασμούς που απαιτούν ,σε πιθανές περιπτώσεις, μετάφραση transit, δηλαδή, μετάφραση κατά την οποία μεσολαβεί η Ελληνική ή η Αγγλική.
Η εταιρεία μας επιλέγει πολύ αυστηρά τους μεταφραστές με τους οποίους συνεργάζεται και εξετάζει εξονυχιστικά τις δυνατότητες, την πείρα , τον επαγγελματισμό και την κατάρτισή τους. Οι μεταφραστές μας εκπαιδεύονται συνεχώς και εξειδικεύονται σε συγκεκριμένα πεδία μετάφρασης, καθώς είναι γνώστες της ορολογίας σε συγκεκριμένους τομείς (Νομικές, Οικονομικές, Ιατροφαρμακευτικές, Τεχνικές μεταφράσεις). Έτσι, εμείς σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου σε σύντομους χρόνους παράδοσης και σε ανταγωνιστικές τιμές , ώστε να είστε βέβαιοι ότι η μετάφρασή σας είναι αξιόπιστη, έγκυρη και αποτελεσματική, πέραν από επίσημη.
Σας παραθέτουμε συνοπτικά τα οφέλη που συναντάτε στην εταιρία μας, έναντι του Υπουργείου Εξωτερικών :
 Ταχύτητα
 Αποτελεσματικότητα
 Άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση/Υποστήριξη
 Ανταγωνιστικές τιμές
 Εγκυρότητα, αξιοπιστία
 Πολλά γλωσσικά ζεύγη και γλωσσικοί συνδυασμοί
 Αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλο το χρόνο
 Τεχνική κατάρτιση σε όλα τα είδη κειμένου
 Δεν απαιτείται η φυσική παρουσία ή courier , εντελώς δωρεάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 Δεν απαιτείται αναμονή σε ουρές

Εμπιστευτείτε μας λοιπόν και εμείς θα σας το ανταποδώσουμε με τις καλύτερες υπηρεσίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να μας στείλετε το έγγραφό σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο που αναγράφεται στα στοιχεία επικοινωνίας. Φυσικά μπορείτε και με τη φυσική σας παρουσία στο γραφείο μας τις ώρες εξυπηρέτησης, 9.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

FaLang translation system by Faboba