ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ - Header Section

 

Οι μεταφραστές μας

Εγγύηση ποιότητας, οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας.

Η μετάφραση αποτελεί ένα έργο υπεύθυνο, απαιτητικό και πάρα πολύ σημαντικό. Φανταστείτε το ενδεχόμενο η μετάφρασή σας να εμπεριέχει λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν σε μία δικαστική διαμάχη, ή στην προώθηση ενός προϊόντος, ή να δυσχεράνουν το έργο κατασκευής ενός τεχνικού έργου ή μιας ιατρικής θεραπείας ... Η μετάφραση υπάρχει για να χτίζει γέφυρες επικοινωνίες και να επιλύει προβλήματα και ως εκ τούτου, δε χωράνε λάθη ! Γι αυτό και στην ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ, συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους και εξειδικευμένους μεταφραστές, οι οποίοι φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυώνται για ένα άρτιο και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Πώς επιλέγουμε τους μεταφραστές μας

Oι συνεργάτες μας είναι αποκλειστικοί επαγγελματίες, εξειδικευμένοι με πολυετή πείρα σε συγκεκριμένους κλάδους μετάφρασης. Μεταφράζουν προς τη μητρική τους γλώσσα και είναι άριστοι γνώστες ορολογίας (τεχνικής, νομικής, οικονομικής, ιατροφαρμακευτικής, εμπορικής ) καθώς και εξειδικεύονται και σε έργα όπως αυτού της μετάφρασης ιστοσελίδων και τοπικοποίησης (Localization). Αποτελούνται από έμπειρους μηχανικούς, βιολόγους, γιατρούς, νομικούς κτλ, και πληρούν τις προδιαγραφές για τις οποίες η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 και 17100:2015. Επιπλέον, οι μεταφραστές μας είναι απόφοιτοι του Ιονίου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας ή διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο πάνω στη μετάφραση. Φυσικά από την αξιόλογη ομάδα μας δε λείπουν και οι διερμηνείς μας, οι οποίοι αναλαμβάνουν κάθε είδους διερμηνεία, είτε πρόκειται για : διερμηνεία συνεδρίων, ταυτόχρονη , διαδοχική, ψιθυριστή, διμερή διερμηνεία ή διερμηνεία διαπραγματεύσεων/συναντήσεων , νομική διερμηνεία ή διερμηνεία δικαστηρίων, διερμηνεία για έρευνα αγοράς, διερμηνεία εξ' αποστάσεως ή απομακρυσμένη διερμηνεία κτλ.

Η υπηρεσίες που παρέχουμε, πολλές φορές χαρακτηρίζονται από απαιτητικούς χρόνους παράδοσης με συνέπεια η εργασία της μετάφρασης να πρέπει να γίνει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και με τη συνεργασία μιας μεγάλης ομάδας επαγγελματιών μεταφραστών, διορθωτών και επιμελητών. Οι υπεύθυνοι διαχείρισης έργου, αφού αναθέσουν την κάθε επιμέρους εργασία στον πλέον εξειδικευμένο για αυτήν μεταφραστή, δρουν συνεργατικά με όλη την ομάδα, συντονίζουν και επιβλέπουν το έργο, έτσι ώστε να φτάσει σε εσάς στο χρόνο που θέλετε και με ένα άρτιο, αξιόπιστο αποτέλεσμα. Οι συνεργάτες μας είναι μεταφραστές ακριβείας και μεταφράζουν σε 45 διαφορετικές γλώσσες. Είτε αυτό που ψάχνετε είναι μεταφραστής Αγγλικών, είτε Γαλλικών, Τουρκικών ή Ρωσικών κοκ , σε εμάς θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και με εγγύηση ποιοτικού αποτελέσματος.

Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρία μας φροντίζει οι μεταφραστές μας να εκπαιδεύονται συνεχώς και να λαμβάνουν επιμορφώσεις ώστε να βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις στο χώρο της μετάφρασης. Απαιτούμε από αυτούς να περνάνε τακτικά από αυστηρούς ελέγχους ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κατέχουν άριστα τα γλωσσικά ζεύγη τα οποία τους αναθέτουμε αλλά και ότι γνωρίζουν άριστα τη σχετική ορολογία της μετάφρασης. Η άψογη συνεργασία και η διασφάλιση της ποιότητας έρχεται μέσα από ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και από ένα ομαδικό πνεύμα το οποίο αναπτύσσεται ολοένα και πιο πολύ, κάθε φορά που η ομάδα μας μεγαλώνει. Σήμερα απαριθμούμε 100+ έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες και μετράμε 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας και συνεχίζουμε. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν τον κορμό της εταιρίας μας και σε συνδυασμό με τη δυναμική στρατηγική που αναπτύσσει το γραφείο μας όλα αυτά τα χρόνια, συμπληρώνεται και " δένει " μια πολύ ισχυρή ομάδα που βρίσκεται στη διάθεσή σας.

Επίσημες, επικυρωμένες μεταφράσεις


Αξίζει να αναφέρουμε, φυσικά, ότι μόλις το έγγραφό σας περάσει από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου και είναι έτοιμο, επικυρώνεται από τον δικηγόρο μας και έτσι η μετάφραση καθίσταται επίσημη με αυτό να συνεπάγεται ότι γίνεται δεκτή σε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες/εταιρίες. Μπορείτε, λοιπόν, να ξεχάσετε το άγχος και να μας εμπιστευθείτε. Η εταιρία μας φροντίζει να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στο αποτέλεσμα που παρέχουμε. Για έγκυρα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές, ζητήστε μας προσφορά μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην επικοινωνία.

FaLang translation system by Faboba