ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ - Header Section

Μετάφραση Πτυχίων

Με απόλυτη ακρίβεια από εξειδικευμένους μεταφραστές

Εικονίδιο Εσωτερικής Σελίδας (Κάτω από τίτλο)

Επίσημη Μετάφραση Πιστοποιητικών και Πτυχίων /Διπλωμάτων

  • Επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και πρέπει να μεταφράσετε πτυχίο του εξωτερικού στα ελληνικά;
  • Αναζητάτε εργασία ή θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό;
  • Πρέπει να μεταφράσετε μία ληξιαρχική πράξη γεννήσεως ή ένα πιστοποιητικό γάμου;

 

Επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και πρέπει να μεταφράσετε πτυχίο του εξωτερικού στα ελληνικά;

Αναζητάτε εργασία ή θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό;

Πρέπει να μεταφράσετε μία ληξιαρχική πράξη γεννήσεως ή ένα πιστοποιητικό γάμου;

Η σωστή και ακριβής μετάφραση των πιστοποιητικών εγγράφων και ακαδημαϊκών πτυχίων αποτελεί ουσιαστικό κριτήριο για να πετύχετε τους στόχους σας. Η ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην μετάφραση πιστοποιητικών, πτυχίων και τίτλων σπουδών και εγγυάται την ακριβή και αποτελεσματική μετάφρασή τους.

Η ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών μας αναλαμβάνει τη μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια των εγγράφων σας , διασφαλίζοντας έτσι το ποιοτικό αποτέλεσμα στον καλύτερο δυνατό χρόνο παράδοσης και στην καλύτερη δυνατή τιμή. Την διεκπεραίωση του έργου της μετάφρασης των εγγράφων σας αναλαμβάνει και επιβλέπει ο υπεύθυνος διαχείρισης έργου (Project manager), ο οποίος βρίσκεται σε επαφή μαζί σας για οτιδήποτε χρειαστείτε και σας ενημερώνει διαρκώς για την εξέλιξη της πορείας.

Οι μεταφραστές μας είναι εξειδικευμένοι, με πολυετή πείρα, πτυχιούχοι του μεταφραστικού τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου ή κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου στη Μετάφραση. Μεταφράζουν προς τη μητρική τους γλώσσα , είναι γνώστες ορολογίας και πληρούν τις προδιαγραφές για τις οποίες η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001/ 2015 και ISO 17100/ 2015.

Επιθυμείτε να μεταβείτε στην Αγγλία προς αναζήτηση εργασίας; To Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο οποίο σκοπεύετε να αποκτήσετε το Μεταπτυχιακό σας δίπλωμα σας ζητάει αναλυτική βαθμολογία στα αγγλικά και τον τίτλο σπουδών του βασικού σας πτυχίου; Επιθυμείτε να μεταφράστε μία ιατρική γνωμάτευση στα αγγλικά;

Μην ανησυχείτε, η ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ μεταφράζει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και πτυχία από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα αλλά και σε όποια άλλη γλώσσα ζητήσετε.
Αναλυτικά οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ζητείται η μετάφραση πτυχίων και ακαδημαϊκών εγγράφων μπορεί να είναι οι εξής:

• Τίτλος Σπουδών Πτυχίου (Bachelor's Degree Certificate)
• Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Μaster' s Degree Certificate)
• Διδακτορικό Δίπλωμα Σπουδών (Ph. d. Degree Certificate)
• Άλλα ακαδημαϊκά έγγραφα (φοιτητικές εργασίες, αναλυτικές βαθμολογίες, βεβαιώσεις σπουδών, συστατικές επιστολές κλπ.)
• Πτυχία ξένων γλωσσών

Πέρα από τη μετάφραση πτυχίων και ακαδημαϊκών εγγράφων, αναλαμβάνουμε και τη μετάφραση διαφόρων πιστοποιητικών τα οποία μπορεί , παραδείγματος χάριν, να καλύπτουν ανάγκες μετανάστευσης ή παλιννόστησης, αγορά ιδιοκτησίας κ.τ.λ. Ενδεικτικά, σας παραθέτουμε μία λίστα με περιπτώσεις:

• Πιστοποιητικό γέννησης
• Πιστοποιητικό γάμου
• Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως και θανάτου
• Ιατρικές γνωματεύσεις
• Ιατρικό ιστορικό
• Ιατρικές εξετάσεις
• Πιστοποιητικά υγείας
• Φορολογικές δηλώσεις για κατοίκους εξωτερικού
• Ασφαλιστικά έγγραφα
• Μισθωτήρια συμφωνητικά ενοικίασης κ.τ.λ.

Απαλλαχτείτε από το άγχος της γραφειοκρατίας και εμπιστευτείτε
την ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ για ποιοτικές, γρήγορες, έγκυρες και επίσημες μεταφράσεις. Το επίσημο έγγραφό σας θα φέρει σφραγίδα δικηγόρου και θα πληροί όλα αυτά τα κριτήρια που εξασφαλίζουν την ποιότητα μιας μετάφρασης, δηλαδή:

• Ακριβής απόδοση όρων και εννοιών από τη γλώσσα-πηγή στη γλώσσα στόχος

• Απόδοση όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο κείμενο-πηγή προς το κείμενο-στόχος

• Ακριβής απόδοση τεχνικής ορολογίας και ειδικού λεξιλογίου

• Γνώση της νομοθεσίας του εκάστοτε γλωσσικού ζεύγους και των πολιτιστικών διαφορών που μπορεί να επηρεάζουν τον τρόπο γραφής

• Σωστή σύνταξη και φρασεολογία

• Συγκεκριμένη προσέγγιση του κάθε κειμένου ανάλογα με τις ιδιαιτερότητές του ( ύφος γραφής, γνωστικό πεδίο κ. τ. λ )

Η ειδικευμένη ομάδα των συνεργατών μεταφραστών μας πληροί όλες αυτές τις παραμέτρους και η έμπειρη ομάδα των υπεύθυνων διαχείρισης έργου, εγγυώνται την ταχύτητα στην εξυπηρέτησή σας η οποία όμως δεν διακυβεύει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Τα πιστοποιητικά και τα πτυχία σας παραδίδονται μεταφρασμένα σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα της express διαδικασίας για παράδοση αυθημερόν.

Δεν είναι και τόσο εύκολο να κατανοήσει κάποιος την ανάγκη για ποιοτική μετάφραση ενός πτυχίου, μέχρι την στιγμή που θα βρεθεί σε θέση να πρέπει να το μεταφράσει γρήγορα και με ακρίβεια, επειδή, ουσιαστικά, θα διακυβεύεται το μέλλον του. Τα πιστοποιητικά, τα πτυχία και οι τίτλοι σπουδών είναι άκρως σημαντικά έγγραφα για τον οποιονδήποτε, έγγραφα που μπορεί να κρίνουν αν θα προσληφθείτε σε μία συγκεκριμένη δουλειά ή αν θα γίνεται δεκτοί στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που πάντοτε επιθυμούσατε. Για αυτούς τους λόγους, είναι προφανές πως όταν χρειάζεστε μια μετάφραση πτυχίου, είναι αναγκαίο να την αναλάβουν άνθρωποι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο είδος εργασίας.

Χρειάζεστε δηλαδή, επαγγελματίες με εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, οι οποίοι θα σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, γνωρίζοντας από πριν τις ανάγκες μιας τέτοιας εργασίας. 

Διαθέτετε, για παράδειγμα, πτυχίο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή κολλέγιο και θέλετε να το μεταφράσετε για κάποια διεθνή αξιολόγηση. Μπορεί να το χρειάζεστε για να μεταβείτε στις ΗΠΑ ή στην Μεγάλη Βρετανία ή σε κάποια άλλη χώρα για αν αναζητήσετε την ιδανική θέση εργασίας. Ή μπορεί να έχετε ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό σας και να θέλετε να εξασφαλίσετε πως η διεθνής εταιρεία που θα το παραλάβει, θα μπορεί να κατανοήσει πλήρως τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.

Επιπλέον, τόσο τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όσο και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, συνήθως απαιτούν κάποιου είδους πιστοποίηση γνώσης της συγκεκριμένης γλώσσας, για την οποία επίσης πολύ πιθανόν να χρειάζεται η μετάφραση του συγκεκριμένου πτυχίου σας. Τέλος σε περίπτωση που θέλετε να μεταναστεύσετε σε κάποια χώρα του εξωτερικού για οποιονδήποτε λόγο, οι πιθανότητες να σας δεχτούν είναι πολύ μεγαλύτερες αν διαθέτετε πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης, το οποίο όμως οπωσδήποτε θα χρειαστεί να το μεταφράσετε στην εκάστοτε γλώσσα.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, όμως, οι οδηγίες για μια τέτοιου είδους εργασίας είναι σαφείς, και δεν είναι τόσο απλές όσο μπορεί να νομίζει κάποιος αρχικά . 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όσο αναφορά την μετάφραση οποιουδήποτε πτυχίου είναι να φαίνεται σχεδόν πανομοιότυπο με το αυθεντικό. Όταν αναφερόμαστε σε επίσημη μετάφραση πτυχίων, δεν είναι μόνο η μεταφορά σε άλλη γλώσσα που πρέπει να είναι ακριβής. Απαιτείται επίσης η εξαγωγή του κειμένου από το επίσημο έγγραφο, και μετά την μετάφραση, η διευθέτηση στην πρωτότυπη μορφή του. Η ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ μπορεί να εγγυηθεί τόσο την ποιότητα της μετάφρασης της γλώσσας του πτυχίου όσο και της μορφής του.

Επιπλέον, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να εξασφαλίσουμε ότι μετάφραση του πτυχίου σας θα γίνει το γρηγορότερο δυνατόν, διατηρώντας τα υψηλά στάνταρ ποιότητας που έχουμε επιβάλλει στους εαυτούς μας. Θα σας ήταν πραγματικά άχρηστο να παραλάβετε μία μετάφραση η οποία δεν θα έχει γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος ή της εταιρείας στην οποία απευθύνεται, και για αυτό στην ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ εξασφαλίζουμε πως γίνεται πάντα με τον πλέον ορθό τρόπο. Οι διαδικασίες μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό εγγυώνται πως η μετάφραση του πτυχίου σας θα γίνει δεκτή χωρίς κανένα πρόβλημα, όποιος κι αν είναι ο σκοπός σας, κι αυτό είναι κάτι που εγγυόμαστε.

Οι υπάλληλοί μας που θα αναλάβουν το πρότζεκτ σας κατανοούν τα κείμενα από την οπτική του γηγενή και γνωρίζουν ακριβώς πως να μεταφέρουν ορθά το περιεχόμενο και ποιοι είναι οι αντίστοιχοι όροι στην εκάστοτε γλώσσα.

Είμαστε αναγνωρισμένοι ως κορυφαίοι στην υπηρεσίες μετάφρασης πτυχίων, πιστοποιητικών και τίτλων σπουδών, κάτι που αποδεικνύεται από τα ISO που διαθέτουμε, γεγονός που εξασφαλίζει ότι η μετάφραση οποιουδήποτε εγγράφου γίνεται με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές, εγγυούμαστε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όλους μας τους πελάτες. Η απόκτηση ενός πτυχίου αποτελεί πηγή περηφάνιας και απόδειξης των κόπων σας και είναι τιμή μας να το μεταφράσουμε με τρόπο που θα εξασφαλίζει την χρησιμότητα του και στο εξωτερικό, για οποιονδήποτε σκοπό κι αν το χρειάζεστε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Η ομάδα μας θα χαρεί πολύ να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις και να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας για να λάβετε μία προσφορά.

FaLang translation system by Faboba