ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ - Header Section

Μεταφραστικό γραφείο

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας

Εικονίδιο Εσωτερικής Σελίδας (Κάτω από τίτλο)
1η Σειρά - Εικόνα Αριστερά

Από το 1997 χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας προσφέροντας υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας υψηλών προδιαγραφών. Εδώ και 20 χρόνια, το μεταφραστικό γραφείο μας, έχει καταφέρει να ενδυναμώσει την πολύγλωσση επικοινωνία στην ελληνική αγορά και να ειδικευτεί στις επίσημες μεταφράσεις, πρωτιά που την ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και της εξασφάλισε την συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις, πολυεθνικές εταιρείες και έγκριτα δικηγορικά γραφεία.

Η ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ κατόρθωσε να πετύχει μόνιμες συνεργασίες με επαγγελματίες μεταφραστές αλλά και με νομικούς, γιατρούς, μηχανικούς που γνωρίζουν το αντικείμενό τους και μπορούν να προσφέρουν τις γνώσεις τους για ακόμη καλύτερα και πιο ακριβή αποτελέσματα στον τομέα των μεταφράσεων.

Το μεταφραστικό γραφείο μας, φρόντισε στους τομείς της Μετάφρασης και Διερμηνείας που καλύπτει, να καθιερωθεί, να ξεχωρίσει, να είναι ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας υπηρεσίες που θα χρησιμοποιηθούν παραπάνω από μία φορά από τους ευχαριστημένους πελάτες της!

2η Σειρά - Εικόνα Δεξιά

Η Ομάδα μας

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε άριστα αποτελέσματα γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό και αφοσιωμένο δίκτυο 100+ πιστοποιημένων και έμπειρων συνεργατών.

Οι μεταφραστές μας:

 • Αξιολογούνται και επιλέγονται σε σχέση με τις γλωσσικές τους δεξιότητες, την εμπειρία τους και το αντικείμενο εξειδίκευσης.

 • Είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας που μεταφράζουν.

 • Κατέχουν πιστοποιήσεις, εντυπωσιακές διακρίσεις και πολυετή εμπειρία.

 • Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα και την υπευθυνότητα του χαρακτήρα τους.

Δεν πληρούμε απλώς τις προδιαγραφές σας, τις ξεπερνάμε!

Οι Υπηρεσίες μας

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα μεταφραστικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, εταιρείες ανεξαρτήτου μεγέθους, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Ειδικευόμαστε στις επίσημες μεταφράσεις και σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες με πολυετή πείρα στους ακόλουθους τομείς:

 • Νομικές μεταφράσεις
 • Οικονομικές / Χρηματοοικονομικές μεταφράσεις
 • Τεχνικές μεταφράσεις
 • Μεταφράσεις Ιστοσελίδων
 • Διερμηνεία
 • Μετάφραση & Επεξεργασία εντύπου
 • Επιμέλεια μεταφράσεων
 • Διεκπεραίωση εγγράφων
 • Εξελληνισμός Λογισμικού (Localization)

Καθώς το παγκόσμιο εμπόριο βρίσκεται σε συνεχή άνθηση, η ανάγκη για επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες μεγαλώνει αναλόγως με την αύξηση περιεχομένου: Βίντεο, ιστοσελίδες, σχόλια, ηλεκτρονική αλληλογραφία, και έγγραφα γενικότερου περιεχομένου ή περισσότερο εξειδικευμένα απαιτούν επαγγελματίες μεταφραστές για την ορθή μετατροπή τους στην εκάστοτε γλώσσα. Ειδικότερα, έγγραφα όπως ιατρικά δεδομένα και οδηγίες, εγχειρίδια εργασίας, νομικές συμφωνίες και πατέντες θα πρέπει να ανατίθεται σε επαγγελματίες που θα έχουν την δυνατότητα να τα χειριστούν ανάλογα με την σημασία τους. Προφανώς, ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει τις συνέπειες μιας ελλιπούς ή ανακριβής μετάφρασης σε κάποιο ιατρικό έγγραφο.

Ως ένα από τα κορυφαία μεταφραστικά γραφεία στην χώρα, στην ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ είμαστε περήφανοι για τις γλωσσολογικά εύγλωττες και τεχνικά ακριβείς μεταφραστικές υπηρεσίες μας, τις οποίες προσφέρουμε για μία σειρά από επαγγελματικά πεδία, όπως νομικές μεταφράσεις, διερμηνεία, εξελληνισμός λογισμικού, διερμηνεία, μεταφράσεις ιστοσελίδων και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ηλεκτρονική μας σελίδα. Βοηθούμε τις κορυφαίες εταιρείες του ελληνικού χώρου να προσεγγίσουν διεθνείς πελάτες, πέρα από γλωσσικά εμπόδια, και να μεγεθύνουν την εμπορικότητά τους παγκοσμίως, μία μετάφραση την φορά.

Κάποιοι ίσως να πιστεύουν πως οι μεταφραστικές υπηρεσίες που προσφέρουν εργαλεία όπως το Google Translate μπορούν να έχουν την ίδια ποιότητα με αυτήν που προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου. Η αλήθεια είναι όμως πως τέτοιου είδους διαδικτυακά εργαλεία δεν μπορούν να διαχειριστούν εξειδικευμένα και πολύπλοκα κείμενα, όπως αυτά που περιέχουν νομική ορολογία ή ιατρικούς όρους. Ως εκ τούτου, όταν αναζητούμε πραγματική ποιότητα, οι επαγγελματίες μεταφραστές είναι οι μόνοι που μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια και εξειδικευμένη γνώση στον κάθε τομέα. Επιπλέον, οι διαδικτυακές υπηρεσίες δεν εγγυώνται το απόρρητο των εγγράφων. Αντιθέτως, αποθηκεύουν το ιδιωτικό σας περιεχόμενο και το επαναχρησιμοποιούν για άλλες μεταφράσεις, αυξάνοντας, με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο για κάθε είδους παραβίαση δεδομένων. Ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα των μεταφραστών μας, αντιθέτως, εγγυώνται απόλυτη εχεμύθεια.

FaLang translation system by Faboba