ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ - Header Section

Μεταφραστική Υπηρεσία

Εικονίδιο Εσωτερικής Σελίδας (Κάτω από τίτλο)

7 σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε την ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ στις υπηρεσίες μετάφρασης:

 • Επαγγελματισμός.
  Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 75 πιστοποιημένους, επαγγελματίες μεταφραστές.

 • Κορυφαίο επίπεδο μεταφράσεων.
  Μεταφράζουμε σε περισσότερες από 45 γλώσσες, ακόμη και τα πιο απαιτητικά κείμενα.

 • 20 χρόνια εμπειρία.
  Κατανοούμε την εξειδικευμένη ορολογία και έχουμε την εμπειρία που χρειάζεστε.

 • Εξειδίκευση.
  Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό κάθε είδους μετάφραση. Είτε πρόκειται για έγγραφα νομικά, ιατρικά, φαρμακευτικά, τεχνικά, επιχειρηματικά και χρηματοοικονομικά, ακαδημαϊκά είτε προσωπικά αρχεία, είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης σας στις υπηρεσίες μετάφρασης.

 • Συνέπεια.
  Παραδίδουμε κάθε project στην ώρα του, χωρίς καθυστερήσεις.

 • Εγκυρότητα.
  Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία μετάφρασης και εγγυόμαστε για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

 • Εχεμύθεια.
  Χειριζόμαστε κάθε μετάφραση με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

 • 100% ικανοποιημένοι πελάτες.
  Έχουμε προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μετάφρασης σε εκατοντάδες πελάτες, από διάφορους κλάδους και τομείς, με εξαιρετικά αποτελέσματα και συνεχίζουμε.

Συνεργαστείτε με το 1ο γραφείο μεταφράσεων στην Ελλάδα

Στην εποχή του διαδικτύου, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να επικοινωνήσετε τα λόγια και τις σκέψεις σας σε πολλούς άλλους ανθρώπους, και να μάθετε και εσείς από αυτούς. Παραδείγματος χάρη, με την βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένα όμως τρόπος που πολλοί ξεχνούν είναι πως μπορείτε να κατορθώσετε και τους δύο αυτούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας διαφορετικές γλώσσες, μεταφράζοντας δηλαδή από την μητρική σας γλώσσα σε κάποια άλλη. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει ακόμα και αν δεν γνωρίζετε την γλώσσα, χρησιμοποιώντας μία μεταφραστική υπηρεσία.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία υπηρεσία που προσφέρουν εταιρείες στελεχωμένες με εξειδικευμένο προσωπικό, με σκοπό να μεταφέρουν την κάθε είδους πληροφορία που χρειάζεστε εσείς ή θέλετε να επικοινωνήσετε σε κάποιους άλλους, σε διαφορετικές γλώσσες από την πρωτότυπη. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε φοιτητής ιατρικής, να αναζητείτε πληροφορίες για κάποιο εξειδικευμένο θέμα, και να ανακαλύψετε πως το καλύτερο κείμενο είναι γραμμένο σε μία γλώσσα που δεν γνωρίζετε. Προφανώς, τότε, πρέπει να απευθυνθείτε σε μία μεταφραστική υπηρεσία.

Το ίδιο ισχύει και για μία επιχείρηση που θέλει να επεκταθεί πέρα από το στενά όρια της χώρας που εδρεύει ή για έναν ιδιώτη που θέλει η δουλειά του να αναγνωριστεί και να έχει απήχηση στο εξωτερικό. Για έναν φοιτητή που αναζητεί κάποιο μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και χρειάζεται να μεταφράσει το πτυχίο και το βιογραφικό του σε κάποια ξένη γλώσσα.

Σε όποιο παράδειγμα κι αν εστιάσει κανείς, η διάδοση περιεχομένου σε οποιαδήποτε γλώσσα γίνεται πλέον χωρίς περιορισμούς, χάρη σε αυτά που προσφέρει μία μεταφραστική υπηρεσία.

Για να αναλύσουμε τον όρο και περισσότερο θεωρητικά, η μεταφραστική υπηρεσία αναφέρεται στο σύνολο των εργασιών που προσφέρει μία ομάδα ειδικών, με σκοπό την μεταφορά οποιουδήποτε είδους κειμένου σε μία άλλη γλώσσα. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας μετάφρασης, κάποιος επαγγελματίας που γνωρίζει άριστα και τις δύο γλώσσες μεταφέρει τόσο τις λέξεις όσο και το περιεχόμενο του κειμένου από την πρωτότυπη σε μία άλλη, για όλους αυτούς τους σκοπούς που αναφέραμε παραπάνω.

Οι μεταφραστικές υπηρεσίες ποικίλλουν. Αν χρειάζεστε κάτι μικρό και άμεσα, και η ακρίβεια δεν είναι ο πρώτος στόχος σας, ίσως να υπάρχει και κάποιο νόημα στο να χρησιμοποιήσετε κάποιου είδους λογισμικό. Ο ιδανικός όμως τρόπος, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεστε για κάποιους από τους σκοπούς που περιγράψαμε προηγουμένως, είναι να αναθέσετε την μετάφραση σε πραγματικούς επαγγελματίες, που θα μπορέσουν να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα και το περιεχόμενο οποιουδήποτε κειμένου, και κατά συνέπεια, να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή μετάφραση.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες του χώρου, μπορούν να σας προσφέρουν ακόμα ένα εργαλείο, αυτό του localization, το οποίο πέρα από την απλή μετάφραση, λέξη προς λέξη, περιλαμβάνει την γενικότερη προσαρμογή του κειμένου σας στην κουλτούρα προς την οποία απευθύνεται. Software που να μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο με ακρίβεια, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα.


 

FaLang translation system by Faboba